Werkruimte

In Muziekodroom kan je als muzikant, dj en producer terecht voor al je muzikale projecten. Sfeervolle en multi-functionele werkplekken, op ieders maat met logistieke en technische ondersteuning! You’re welcome!

Repeteren

 

REPETITIERUIMTE RESERVEREN?
STUUR EEN MAILTJE NAAR 
repetities@muziekodroom.be

 

  
OPEN
In Muziekodroom zijn er 4 repetitieruimtes ter beschikking die je kan huren in blokken van vier uur. Je kan een ruimte boeken op dinsdag en donderdag.
BLOK 1: 9:00 - 13:00
BLOK 2: 14:00 - 18:00
BLOK 3: 19:00 - 23:00
 
PRIJZEN
PRIJS BLOK 1 en BLOK 2: €15 / blok
PRIJS BLOK 3: €25 / blok
 
 
MATERIAAL
Elke ruimte is voorzien van een zanginstallatie, 3 mic statieven, 3 zangmic’s + XLR kabel en een drumkit met basdrum, een snare-stand + snare, hi-hat stand (geen clutch!), een baspedal, drumkrukje, 2 cimbaal-stands, high tom, floor tom. Wil je eigen materiaal stockeren? Dat kan, stuur een mailtje naar repetities@muziekodroom.be en dan doen we je een voorstel naar opbergmogelijkheden voor je instrumenten.
 
UPDATE COVID-19! We raden aan van je eigen zang mic mee te brengen. Indien je toch een gedesinfecteerde mic wenst kan deze opgehaald worden aan het onthaal. Deze breng je na je repetitie terug binnen zodat we deze kunnen reinigen.
 

DJ studio

DJ Studio is de werkplek voor DJ’s en producers in Muziekodroom. Ze werken op maat en zorgen dat de nodige gear beschikbaar is. Je kan bij hun komen oefenen/testen, een set opnemen of een professionele video/live stream organiseren.

 

PA-repetitie

Je liveshow voorbereiden met een eigen FOH- en/of monitortechnieker naar aanloop van een concertreeks? In Muziekodroom kan je terecht voor PA-repetities in de club en zaal.

Zwarte Zaal

Polyvalente werkruimte voor muzikale projecten, zowel op korte-als langere termijn. Dit is de ruimte die binnen Muziekodroom centraal staat in diverse coachingtrajecten. Hier werken ook onze Artists in resident.

Gebruik maken van één van onze werkruimten?

Contact:
repetities@muziekodroom.be