Event

do 07 okt

Teen Creeps

The Yummy Mouths

locatie: Muziekodroom Café
datum: 07.10.2021
deuren: 19u30
prijs: € 11,50 (vvk) / € 13,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Teen Creeps is het vanuit Gent opererende indie trio rond Hasselaar Bert Vliegen. Naast producer, flandrien en gitarist bij Sophia is hij de Nineties-spits die met debuut ‘Birthmarks’ de viersterrenrecensies aan elkaar reeg. Met opvolger ‘Forever’ doen ze nog beter. Minder gejaagd, meer gelaagd, melodieuzer met de invloeden onbeschroomd op de mouw. Een flard Fugazi hier, een streep Sebadoh of Sonic Youth daar. En altijd wel een sloppy gitaartje dat de pootafdruk van Dinosaur Jr draagt. Hun single ‘Seeing Shapes’ schopte het tot in de ether van het Amerikaanse radio station KEXP. Dus Hasselt, weinig redenen om deze jongens niet dood te knuffelen!
 
Voor fans van: Cloud Nothings, Dinosaur Jr, Wavves, Big Thief
 
__
 

the Yummy Mouths zijn op de wereld gezet met maar één doel: op zoek gaan naar hét ultieme Garage-Pop nummer! Met hun in 2019 uitgebrachte eerste singles “You Forgot My Name” en “On the Verge of Disaster” deden ze een eerste poging.

Aan de vooravond van de zomer van 2021 is hun debuut EP “UGH!” uitgekomen, waarop ze hun zoektocht naar het ultieme nummer verder gezet hebben. Lead single “White Noise” werd uitgeroepen tot Catch of the Day op Studio Brussel en ook de andere tracks konden op veel positieve commentaren en airplay rekenen op Willy.

Verwacht van deze drie heren van Kempische makelij, sappige nummers met uitspattingen van punk-, surf- en garagerock. Vollenbak dansen!

______

Voor dit concert heb je GEEN Covid Safe Ticket (CST) nodig.

Wanneer heb ik een Covid Safe Ticket (CST) nodig om een event in Muziekodroom bij te wonen?
Dat is afhankelijk van de locatie (Café, Club, Box of Zaal) en de datum van het event. Via deze pagina krijg je de meest recente info hierover. Ticketkopers worden tijdig via mail op de hoogte gebracht van de te verwachte maatregelen en de invloed hiervan op de tickets.

Timing

19u30 deuren
20:15 The Yummy Mouths
21:15 Teen Creeps

Save the date

download iCal