Event

do 11 nov

Stikstof

locatie: Muziekodroom Zaal
datum: 11.11.2021
deuren: 19u30
prijs: € 23,50 (vvk) / € 25,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Het concert van STIKSTOF op 12 november 2021 zal een dagje vervroegd plaatsvinden, namelijk op 11 november 2021.
Jouw tickets zijn automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je hoeft hiervoor geen handeling te stellen noch contact met ons op te nemen!
Tickethouders ontvangen een mailtje met praktische info over de mogelijkheid tot terugbetaling.
 
__________

 

STIKSTOF is het geesteskind van überketjes Jazz, Zwangere Guy & Astrofisiks live begeleid door Deejay Vega. Sinds 2010 zijn ze hét gezicht van de Brusselse rapscène en brengen ze met hun lyrics de pleintjes naar de Vlaamse huiskamers. Hun raps zijn het vergrootglas van HUN leven, HUN generatie en HUN Brussel!

Met hun eigen label ‘Frontal’ geven ze bovendien de Brusselse jeugd de kansen die de heren zelf hebben moeten afdwingen. Het levende bewijs dus dat Nederlandstalige hiphop kan in Brussel en zich niet enkel tot Brussel hoeft te verhouden. Na twee platen “STIKSTOF” en “/02” over het straatleven in de grootstad zetten ze met nummer drie ‘Overlast’ de Brusselse hiphopscene definitief op de kaart. Samen met die andere grootstad, Genk, natuurlijk…

Bon appetit!

________

We organiseren dit evenement met het Covid Safe Ticket en de bijhorende maatregelen [minstens 2 weken voor aanvang van het event volledig gevaccineerd zijn of negatieve PCR (48u), antigeentest (24u - testen kan enkel bij een apotheker) of herstelcertificaat van minder dan 6 maanden].

Meer info over het Covid Safe Ticket lees je hier.

 

Timing

deuren: 19u30

Save the date

download iCal