Event

za 13 nov

MOONEYE

locatie: Muziekodroom Club
datum: 13.11.2021
deuren: 19u30
prijs: € 17,50 (vvk) / € 19,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Na een eerste EP die in 2018 door de Nederlandse muziekbijbel OOR als een verzameling meesterlijke popsongs werd bestempeld, een kopplaats bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel begin 2019 en een overvolle festivalagenda in de zomer van datzelfde jaar is MOONEYE klaar voor het Grote Werk.

Het afgelopen jaar zat de band rond Michiel Libberecht in de studio met de topproducers Pieterjan Maertens (Tamino) en Jo Francken (Het Zesde Metaal) om een vervolg te breien aan die eerste EP. Een vervolg waarop Mooneye nog meer als de bezwerende gitaarband zal klinken die hij ontegensprekelijk is. Een vervolg ook waarop de singer-songwriter in Libberecht nog meer op de voorgrond treedt. Kortom: het vervolg waarop iedereen zit te wachten die Libberecht en de zijnen al live aan het werk zag.

De vergelijkingen met Fleet Foxes en Neil Young zullen allicht nog wel even overeind blijven. Los van het feit dat er ergere dingen zijn in het leven, valt het moeilijk te ontkennen dat ook de nieuwe Mooneye nog steeds als geen ander folk, rock en indiepop versmelt. Zoals op ‘Bright Lights’, de eerste en merkelijk vrolijke single uit de nieuwe plaat, met een glansrol voor Meskerem Mees. . Maar ook donkere ondertonen blijven een handelskenmerk van de band. Wat al snel duidelijk wordt op ‘Fix the Heater’, de tweede en dan weer merkelijk kwade single uit diezelfde plaat. Dit najaar komt de plaat uit bij MayWay Records en die stellen ze graag voor tijdens deze clubtour.

______

Voor dit concert heb je GEEN Covid Safe Ticket (CST) nodig.

Wanneer heb ik een Covid Safe Ticket (CST) nodig om een event in Muziekodroom bij te wonen?
Dat is afhankelijk van de locatie (Café, Club, Box of Zaal) en de datum van het event. Via deze pagina krijg je de meest recente info hierover. Ticketkopers worden tijdig via mail op de hoogte gebracht van de te verwachte maatregelen en de invloed hiervan op de tickets.

Timing

deuren: 19u30

Save the date

download iCal